Matematica

Problemele au in comun un principiu simplu: acela de a te obliga sa gandesti. Matematica ne obliga sa gandim logic pentru a ne “antrena”, pentru a sti sa ne descurcam oriunde si oricand la aparitia unei situatii cu care poate nu ne-am mai intalnit pana acum. Incercand sa intelegem cat mai bine esenta matematicii putem deveni capabili sa facem fata unor situatii care in trecut poate ni se pareau imposibil de depasit. 

Matematica are foarte multe dintre componentele de nelipsit din viata cotidiana si de gandire a omului. Acestea se invata prin matematica chiar daca acest lucru nu este intotdeauna cel mai evident. De la primele notiuni de cifra, numar, adunare, scadere, acestea sunt de fapt relatiile dintre niste obiecte imaginare si cele din viata cotidiana.

Majoritatea materiilor de studiu dezvolta capacitatea tinerilor de a invata si a rationa insa matematica este conform opiniei unanime a specialistilor in educatie pe primul loc in educatia elementara. Pana la 14-15 ani copiii ar trebui sa fie educati prin matematica, pentru ca prin matematica se creeaza gandirea logica .  

Pentru ca un copil sau tanar sa poata acumula orice din programa scolara si sa aiba un nivel bun de pregatire la matematica nu e nevoie de niste dotari native. E nevoie de un mediu familial incurajator, e nevoie de putin efort, de disciplina si de niste profesori care sa fie dedicati si sa aiba harul de a-i face pe copii sa fie atrasi de matematica…

ALEGE PROGRAMUL DE PREGATIRE

Standard

Intensiv

Individual

Optiuni testare si evaluare continua

I. Baza

II. Optim