Pregateste-te pentru Evaluare Nationala sau BAC impreuna cu Didactica si Brio!

Descriere

Testele Brio sunt teste digitale standardizate, prin care elevii isi pot evalua obiectiv cunostintele la Limba si Literatura Romana si Matematica si isi pot imbunatati performanta la examene. Pentru ca fiecare test este alcatuit si evaluat de catre sistem pe baza unei metodologii riguroase, evaluarea acopera intreaga materie, iar rezultatele sunt obiective si foarte relevante pentru nivelul real de pregatire.
Aceste teste masoara in totalitate cunostintele si competentele pe care un elev trebuie sa le aiba pentru clasa si materia respectiva in momentul testarii. Sunt un indicator relevant pentru performanta viitoare a unui elev.
Testele vor fi trimise pe adresa dvs de email si pot fi completate online cu usurinta. Dupa finalizarea testului, atat rezultatul sub forma de scor cat si un feed-back foarte detaliat vor fi oferite automat de platforma online Brio. In completare, in functie de scorul obtinut in urma testului si in functie si de pachetul ales, elevul va primi prin email, de la profesorii Didactica, recomandari punctuale insotite de modele si tipuri de probleme de abordat, scopul fiind acela de a stabili un plan de invatare care sa il aduca la rezultatele dorite.
Plata se face prin transfer bancar in contul IBAN deschis la BCR : RO05RNCB0022152601170001 Didaktika Eupraxia SRL
Informatii suplimentare la numarul de telefon 0745459595.

Inscriere